Time för spa

 Hej och vällkomna till ditt hemma spa. Idag kommer du få olika resept på olika produkter du kan skappa med in kerativetet. Du kommer at få göra olika anstiktsmasker, hårinpackingar och en egne body skrub. Jag tycker det är viktigt att starta sommaren med en riktig energi bozt. Så att vi är redo för sommarens ävetyr men oxå att ta hand om oss skälva. 

Ansiktsmasker

Så vi kommer börja med en mask soåtefuktar ditt ansikte. Kanke är du jätte tor och behöver en uppfräsning eller bara vill ta hand om ditt ansikte. 

Du behöver: 

1. Risvatten 1 dl ( Du tar o kokt ris ocg blandar ner det i varmt vatten och rör om i 60 sekunder. När vattnet är grymligt så är dett klart och redo att avnända)
2. kakao 2 msk
3. honung 🍯 1-2 tsk
Du gör så här: 
Du häller i 1 dl risvatten i en skål sen 2 msk kakao och blanda. Sedan häller du i 1-2 tsk houng och blandar. Sedan penslar du på masken. Den kan sitta kvar i cirka 20-25 minuter. Sen tar du bort den med hjälp av varmt vatten. Det kan oxå vara bra om du lägger en ansiktskräm eller något efter du har tagit bort masken bara för att återfukta. Men om du inte har det så gör det inget 

Hårinpaking:

Så vad du behöver: 

Detta kommer återfukta doin hårbotten och göra ditt hår fräshare och friskare. 

1. Rått ägg
2. olivolja

Du gör så här: 
Blanda det rå ägget och olivoljan tillsamans. Och du bestämer hur mycket olivolja du vill ha. Det bror lite på vad du har för hårtyp. Sen blandar du ner det i hela håret. 

Body skrub:
Detta är så bra om du vill få en len och fin hud.

Så vad behöver du: 
1. socker
2. shower gel (du väljer)
3. olivolja
4. En tom burk

Du gör så här:
Du blandar ner allt i den tomma burken och sen ska det vara som en kladdig slime. 





Hoppas ni har fått lite tips på hemmagjorda produkter. Tyvärr är bilderna från google och inte minna bilder för jag hadde inte några bilder. Och jag ville igentligen bara att ni skulle få en bild av vd alla produkter var för något. ✊❤💥💦💋💛

Kommentarer

  1. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Frågor!!

VEM BRÖT FOTEN IGEN, JO JAG!!!

FÖRLÅT